Haista Ite!

Haista ite! on tuoksublogi, jota kirjoittaa hajuvesiin ja tuoksujen maailmaan friikahtanut 31-vuotias nainen. Olen ollut hajuvesistä kiinnostunut jo alle kouluikäisestä lapsesta saakka, ja kokoelmani onkin alkanut karttumaan jo tuolloin, tosin sukulaisten avustuksella. Väliin on mahtunut minimalistisempia kausia, jolloin tuoksukokoelmani on kutistunut radikaalisti, mutta aina kiinnostus parfyymeihin ja tuoksuihin ylipäätään on säilynyt. Viimeisin ja toistaiseksi syvin hurahtamiseni hajuvesien maailmaan tapahtui aika tarkalleen kesällä 2011, kun huomasin miten nykyään löytyy tietoa tuoksuista niin paljon kuin jaksaa etsiä ja lukea!

Ajatus blogin aloittamisesta on kytenyt taustalla pitkään, ja se lähti oikeastaan siitä kun huomasin ettei lähipiiriäni jaksa tämä aihe aivan niin pohjattomasti kiinnostaa, kuin minulla on tarve siitä puhua. Kirjoitan tuoksujen arvioinnin lisäksi myös kaikesta mahdollisesta muustakin mikä liittyy tuoksuihin, edes löyhästi.

Pyrin valokuvaamaan mahdollisuuksien mukaan kuvat itse, mutta blogin aihepiiristä johtuen käytän myös paljon kaupallisia kuvia. Ilmoitan kuvien lähteet postauksissa, jos ne eivät ole omiani.

Tervetuloa blogiini, toivottavasti viihdyt!minä

– calypso

Advertisements

Leave a reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s