Explosions D’Emotions

explosions_demotions

Ranskalainen hajuvesitalo L’Artisan Parfumeur julkaisi hiljattain kolmen tuoksun kokoelman, joka kantaa nimeä Explosions D’Emotions. Sarjan luoja on Bertrand Duchaufour, ja sarjan kantavan voiman ja idean sanotaan perustuvan erityislaatuisen voimakkaisiin tunteisiin, joita tuoksut herättävät, ja joka on luotu ilman kompromisseja. Täytyy myöntää että Explosions D’Emotions onkin erittäin mielenkiintoinen kokoelma, ranskalaisesta markkinointijargonista huolimatta. Tuoksujen erikoislaatuisuus piilee nimittäin oikeasti niiden sisällössä, eikä perinteiseen tapaan vain markkinointipuheissa.

explosions demotions

Kokoelman kolme tuoksua ovat nimeltään Amour Nocturne, Déliria ja Skin on Skin. Amour Nocturnen tuoksunuotit ovat seetri, lämmin maito, karamelli, ruuti ja orkidea. Sen kuvataan olevan räjähtävää rakkautta, kuten voi jo tuosta ruutinuotistakin päätellä.

Déliriassa sen sijaan on aisteja sekoittava kontrasti terävän rommin ja metallisuuden, sekä gourmand-nuottien eli hattaran ja toffeeomenan välillä.

Skin on Skinin kehutaan herättävän eläimelliset vaistomme, ja houkuttavan koskettamaan, tulemaan lähemmäs, ja haistamaan. Se yhdistää sensuellia iiristä mokkanahkaan, ja kietoutuu sahramiin, viskiin, laventeliin ja ruusuun. Ja kaikki tämä sulautuu myskeihin ja ihon tuoksuun.

 

Toivoisin pääseväni testailemaan kaikkia noita uutuuksia, niin mielenkiintoisilta ja oudoilta ne kuulostavat. Minulla oli kuitenkin onni saada noista yksi tuoksu käsiini näytteen muodossa, joten esittelyä siitä tulossa myöhemmin. Kyseessä on siis tuo viimeinen, Skin on Skin. Haluan ensin tutustua siihen kunnolla ennen kuin arvioin sitä, sillä vaikka nuottien perusteella se kuulostaa noista kaikista tavanomaisimmalta, niin lopputulos vaikuttaisi olevan kaikkea muuta kuin tavanomainen!

Kuvat ja video: L’Artisan Parfumeur

Advertisements

Leave a reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s