Chloé – Love Eau Intense

love_eau_intense_4

Jos etsit lämmintä, viettelevää, hienostunutta puuterituoksua niin Chloén Love Eau Intense voi olla kokeilemisen arvoinen yksilö. Se on todella puuterinen kukkaisorientaali jossa tuoksuvat voimakkaat violetit kukat kuten heliotrooppi, syreeni ja hyasintti. Pohjalla on vaniljaa, perubalsamia, ambraa ja valkomyskiä. Haistan tuoksussa myös mantelin, joka on kenties heliotroopista peräisin.

love_eau_intense_2

Love Eau Intense on nimensä mukaisesti todella intensiivinen ja viettelevä, olematta kuitenkaan päällekäyvä. Se on myös sensuelliksi kukkaisorientaaliksi melko moderni, eikä mitään mummoviboja tule missään vaiheessa vaikka tuoksu onkin erittäin puuterinen. Siinä on myös havaittavissa taustalla savuisuutta, ja ehkä juuri se yhdessä mausteisuuden kanssa tekee tuoksusta myös aavistuksen maskuliinisen. Ei pidä ymmärtää väärin, tämä on todella naisellinen ja elegantti tuoksu noin pääpiirteissään, ja tuo silloin tällöin esiin tuleva maskuliinisuus vain tekee Love Eau Intensestä mielenkiintoisemman. Ja minulle helpomman pitää, sillä liian hienostuneet ja tyylikkäät tuoksut ovat minulle toisinaan vähän vaikeita. Jotkut kuvaavat Love Eau Intenseä vihreäksi tuoksuksi, mutta itse en kyllä löydä tästä mitään vihreää.

love_eau_intense_1

Tässä tuoksussa ei mielestäni ole selkeästi havaittavissa kehittymistä tai muuttumista iholla, vaan se on alusta loppuun saakka miltei samanlainen. Se on myös erittäin pitkäkestoinen, yksi suihkaus riittää aamusta iltaan! Sillä on myös suhteellisen voimakas aura, eli se jättää ympärilleen ja jälkeensä havaittavan tuoksuvanan eikä ole aivan iholla pysyttelevä. Se ei ole kuitenkaan liian voimakas tai päällekäyvä, varmaankin juuri pehmeytensä vuoksi. Ajan kuluessa tuoksu vain pehmenee iholla, kukat väistyvät hieman taaemmas kun esiin hiippii lämmin ja pehmeä ambra. Ainoa asia mikä tuoksussa hieman häiritsee, on sen välillä esiin tunkeva synteettisyys. Ilmeisesti samasta syystä tuoksusta on vaikea erottaa yksittäisiä kukkaisnuotteja, vaan tuoksu on todella tasainen ja “smooth”.

Vaikka luokittelisinkin Love Eau Intensen iltatuoksuksi, niin sopii se mielestäni kevyesti annosteltuna ihan hyvin arkeen ja työpäiviinkin. Se on tuoksu joka saa fiiliksen juhlavammaksi, ja saa tavalliseen arkiolemukseen pientä nostetta. Parhaiten tuoksu sopii silti mielestäni tummeneviin iltoihin.

love_eau_intense_3

Nuotit:

appelsiininkukka, punapippuri

syreeni, hyasintti, sinisade (Wisteria), heliotrooppi, iiris

perubalsami (Peru balm), vanilja, riisipuuteri, talkki, myski

Chloé Love Eau Intense on julkaistu pari vuotta sitten, ja se on vuonna 2010 julkaistun Love, Chloén ensimmäinen jatko-osa. Sen jälkeen on markkinoille putkahtanut myös kevyempi ja kukkaisempi Love, Chloe Eau Florale vuonna 2012. Pulloa on saatavilla 30ml, 50ml ja 75ml kokoisina.

o.21206Kuva: Fragrantica

Advertisements

Leave a reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s